Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Fremtidens elbil er her

Prøvekjør vårt nye ikon – den nye ID.3

Den nye Volkswagen ID.3 setter en helt ny standard i kompaktklassen. Dette er en perfekt bil for hverdagsbruk, enten du kjører til jobb, til treninger eller rett og slett bare ønsker en sporty og lettkjørt bil. Nye ID.3 har et moderne design, er proppfull av innovasjoner og er en trygg elbil for familien med 5 stjerner i Euro NCAP. Men vi kaller den ikke «fremtidens elbil» bare av den grunn. ID.3 er en del av«Way to zero»-satsingen til Volkswagen, og er den aller første modellen som produseres og leveres helt CO2-nøytralt. Les mer om våre tiltak

ID.3 Pure fra kr 271.600* 

– 45 kWt netto batterikapasitet
– Rekkevidde inntil 350 km
– Perfekt nr 2. bil i hverdagen
– Inntil 110 kW hurtiglading
– Ytelse 150 hk
– Akselerasjon 0-100 km/t på 8,9 sekunder

Jeg ønsker å bli kontaktet om tilbudene eller prøvekjøring av ID.3

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 


Mange 
utstyrsversjoner

Vi satt sammen flere ulike forhåndskonfigurerte modeller som gjør det enkelt å velge den utstyrsversjonen som passer deg og dine behov best. Det eneste du trenger å ta stilling til, er hvilken pakke som fyller dine behov best, i tillegg til hvilken farge, felger og rekkevidde du vil ha på på din ID.3. Du kan lese mer om våre ID.3 modeller her.

Utstyrsversjoner Pris fra kr Rekkevidde inntil Ladehastighet inntil (DC)
ID.3 Pure 271.600* 350 km 110 kW
ID.3 Pro 305.400* 423 km 120 kW
ID.3 Pro S 349.000* 550 km 125 kW

 

 

ID.3

Elbilen ID.3 har et moderne og innovativt utseende som preges av LED-Matrix hovedlykter, det nye Volkswagen-emblemet og lysbåndet som strekker seg mellom frontlyktene. Fremtidsrettet fra front til hekk, med velkjente Volkswagen former. Det innovative designet fortsetter innvendig, med en komfortabel og romslig ”Open space” kupé. Her finner vi komfortable seter, god beinplass, stor touchskjerm sentralt posisjonert med ti tommer samt ID.Light ambientebelysning. Kupeen er uten midttunnel, og tilbyr mye plass for oppbevaring.

 

ID.3 med lang rekkevidde

Lang rekkevidde.  Ulik batteristørrelse

Du kan kjøre lange turer – uten å måtte lade batteriet på veien. De tre batteristørrelsene til ID.3 klarer det uten problemer. Du kan velge mellom 45 kWt (inntil 350 km), 58 kWt (inntil 423 km) og 77 kWt (inntil 550 km).

Sett fart  på ladingen

Med ID.3 lader du raskt på farten med en DC hastighet på inntil 125 kW (Pro S, 77 kWt) på en hurtigladestasjon. Ombordladeren er på inntil 11 kW AC (400V TN**, 3-fas, 3x16A) og gjør at ID.3 lader batteriet fullt over natten, klar til nye kjøreturer.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

* Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra: 14,5 kWt/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

** TN nett: 400V fasespenning, men 230V mellom fase og nøytralleder (det er fase-nøytral som benyttes i husholdning). Mulig gjør lading på flere faser (avhenger av ombordlader).