Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

T-Cross

Lagerbilpris på den fleksible SUV'en

T-Cross Style 115 HK DSG fra kun kr 336.000,-*

Lagerbiler T-Cross

Volkswagen T-Cross - en velutstyrt SUV til gunstig pris!

T-Cross er en tøff og fleksibel SUV med høyt utstyrsnivå, tøffe design og fargevalg og hvor du kan tilpasse bilen etter eget behov. Den passer perfekt for deg som ikke vil ha en for stor bil men fortsatt sitte høyt med god oversikt. Den har et romslig interiør, med mye plass for opp til fem personer. Bagasjerommet kan ta mellom 385 og 455 liter. Baksetet som kan skyves i lengderetningen og deles gjør at T-Cross enkelt kan gjøres om til en liten "varebil" med flatt lastegulv og opp til 1,281 liters lagringsplass.. 

 

Kompact SUV

Kompakt SUV-design.
Skulderlinjen som strekker seg fra panseret til baklyktene, det kantete karosseriet, den høye bakkeklaringen og de progressive linjene gir den tøffe SUV-modellen et dynamisk utseende. Offroadpreget fremheves av fordypningene i panseret, som gjør at det virker kraftigere og lengre.

 

Romslig SUV

Den høye sittestillingen som er typisk for SUV-modeller, og de lave vinduslinjene gir deg full oversikt. T-Cross er 4,11 meter lang og har en høyde på 1,56 meter. Akselavstanden på 2,56 meter åpner opp for et romslig interiør, med mye plass for opp til fem personer. Bagasjerommet kan ta mellom 385 og 455 liter. 

 

Alle tilbud gjelder t.o.m. 14.06.2020.

* Pris gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl. frakt og lev.omkostninger. Drivstofforbruk blandet kjøringfra 6,2 l/100km. CO2-utslipp blandet kjøring fra 138 g/km. WLTP. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bil leveres med sommerdekk som standard.