Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Hamax Auto får du alt du trenger til bilen din

Albjerk Bil Ringerike er din bilforhandler av Volkswagen i regionen Ringerike. Vi er 46 ansatte som hver dag gjør alt vi kan for å møte deg og dine behov. Vi er opptatt av personlig service og at du alltid blir møtt av våre hyggelige medarbeidere.

Hos Albjerk Bil Ringerike selger vi både nye og brukte Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy. Vi kan også hjelpe deg med skader på karosseri, frontrute eller andre områder på bilen. Vi selger sommer- og vinterdekk, og tilbyr dekkhotell dersom du ønsker et godt alternativ for oppbevaring av dekkene du ikke bruker. Albjerk Bil Ringerike har også hente- og leveringstjenester for deg som trenger det.

Hvis du har skader på karosseriet, enten det er steinsprut, bulker eller bildeler som må byttes ut, så kan vi selvfølgelig hjelpe deg med dette også. Våre bilmekanikere er alltid oppdatert og kjenner Volkswagen best. Vi kan derfor tilby den aller beste service på biler fra Volkswagen.

Vi holder til i moderne lokaler på Eikli i Hønefoss sentrum. Velkommen til oss!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:30 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››