Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Albjerk Bil Ringerike

Hos Albjerk Bil Ringerike på Eikli i Hønefoss sentrum tilbyr vi en rekke tjenester innenfor service og reparasjoner på bil. Enten du skal reparere en skade eller bestille en EU-kontroll av bilen din så kan vi hjelpe deg.

Våre bilmekanikere er spesialister på Volkswagens biler og vet hva bilen din trenger for at den skal fungere optimalt og være trygg å kjøre. Når vi gjennomfører reparasjoner eller service bruker vi alltid originale bildeler dersom noe må byttes ut. Hvis du følger vårt Volkswagen-godkjente serviceprogram får du mobilitetsgaranti dersom tekniske problemer gir deg uforutsett stopp underveis og du ikke kan komme til verkstedet for egen maskin. Ring oss på 04444 så kommer vår partner Viking Redningstjeneste som bistår deg på stedet eller frakter deg til nærmeste Volkswagen-verksted. Dersom din Volkswagen ikke kan repareres umiddelbart (og uhellet ikke er selvforskyldt) hjelper vi deg på en av følgende måter;

  • Vi dekker leiebil med fri kjørelengde, i inntil 3 dager
    Du sørger kun for drivstoff og evt. bompasseringer
  • Alternativt til leiebil, dekker vi kostnader til bruk av andre transportmidler innenfor samme kostnadsramme.
  • Vi dekker hotell for deg og dine passasjerer i inntil 1 døgn

For at bilen din skal holde seg godt i verdi og være sikker på veien er jevnlig bilservice og vedlikehold viktig. Hos oss vil du møte dyktige bilmekanikere som har god kunnskap om bilen din, og vet hva den trenger for å holde seg i god stand.